Adresa bisericii este:
2312 Dorrington Drive,
Dallas, TX, 75228

Mai jos aveti o harta si instructiuni referitoare la cum sa ajungeti la 2312 Dorrington Dr din diferite locuri din zona Dallas-Fort Worth.  • Venind din Downtown Dallas:

  • Din Downtown Dallas, luati I-30 East pana la Ferguson Rd. Iesiti de pe autostrada la Ferguson Rd si faceti la stanga la primul semafor. Treceti de primele doua semafoare (al doilea este la Highland Rd) si apoi pe partea dreapta veti vedea un semn care spune "Ferguson Road Baptist Church". Ati ajuns!
  • Venind din Plano (sau alte orase la nord de I-635)

  • Din Plano, luati US-75 (Central Expressway) South pana la I-635. Luati apoi I-635 East spre Garland si Mesquite. Mergeti pe I-635 East pana la I-30. Luati I-30 West spre Dallas. Mergeti pana la Ferguson Rd. Iesiti la Ferguson Rd si faceti la dreapta la primul semafor. Treceti de urmatorul semafor (cel de la Highland Rd) si apoi pe partea dreapta veti vedea un semn care spune "Ferguson Road Baptist Church". Ati ajuns!
  • Pentru instructiuni de la o anumita adresa click aici. Introduceti adresa de plecare si apoi click butonul "Get Directions."
Noutati la BBRF: 

 

 

 

http://www.expressgsi.com

http://www.pcinthepink.com

 
Copyright 2001-2007 Biserica Baptista Romana Ferguson, Dallas, TX
Pentru orice problema cu pagina, trimiteti email webmaster-ului.
Data ultimei modificari: Wednesday, 19-May-2004 10:05:08 EDT